AFTRAP BORN TO RUN TOUR IN AMSTELVEEN

okt 4, 2021 | Nieuws | 1 reactie

Zaterdag 2 oktober was het dan eindelijk zover. De aftrap van de voor 2020 geplande Born to Run 45th anniversary tour. Ruim anderhalf jaar later was Amstelveen de plek waar we begonnen met de eerste show van deze tour. De tour staat geheel in het teken van het album dat Springsteen (inmiddels) 46 jaar geleden uit bracht. We hadden ons geen beter begin kunnen voorstellen!! Het was super! Niet in de laatste plaats omdat het aanwezige publiek in P60 mega enthousiast was. Veel Springsteen fans in de zaal die deze avond nog specialer maakte.

Dat dit album nog steeds erg geliefd is bij de fans blijkt wel uit het enthousiasme waarmee alles luidkeels werd meegezongen. En niet alleen het album wat uiteindelijk slecht uit 8 numers bestaat. Ook de rest van de setlist die volgde werd goed ontvangen met nummers als Trapped, Point Blank en Drive Allnight en met verzoekjes zoals Out in the Street. Het was zoals gezegd een memorabele avond met een aantal bekende mensen maar ook veel nieuwe gezichten in het publiek. Leuk dat jullie er allemaal waren! Dank voor jullie enthousiasme en voor de verzoekjes. Als dit de tendens is voor de shows die nog gaan komen dan zijn wij blij.

Hieronder wat plaatjes met dank aan Madeleine en Springsteen fotograaf Rene van Diemen. De rest van de foto’s staan zoals gebruikelijk op onze fotopagina.

De volgende show is op 15 oktober in de Effenaar in Eindhoven en vervolgens op 16 oktober in de Vorstin in Hilversum. Voor beide shows zijn nog tickets verkrijgbaar.