BORN TO RUN IN ALKMAAR

nov 19, 2021 | Nieuws | 1 reactie

Zaterdag 12 november mochten we de Born To Run show spelen op het mooie podium van Victorie in Alkmaar. Op verzoek van de zaal zijn we iets later gestart omdat er buiten nog een enorme rij stond i.v.m. het checken van de QR-codes. Het zijn bijzondere tijden! Helaas was eerder die avond tijdens de persconferentie weer te kennen gegeven dat met ingang van zaterdag alles weer op slot zou gaan en daarmee kwam wederom onze geplande show in de Bosuil te vervallen (doorgeschoven naar een nader te bepalen datum). Dit zou dus weer de laatste show worden tot, in ieder geval, 3 december. Tja en wat doe je dan? Dan ga je toch een tandje harder en probeer je met zijn allen nog even extra te genieten van deze avond. Achteraf bleek dat deze persconferentie ook rechtstreeks gevolg had op de avond want er zijn uiteindelijk ruim 100 afzeggingen geweest. Erg jammer maar gelukkig mocht dat de pret niet drukken want met bijna 700 man was de zaal nog steeds goed gevuld.

Ook nu weer veel echte liefhebbers die alles van voor naar achter mee zongen. Het blijft mooi om dat te zien. Super leuk dat we ook veel jongeren zien die Bruce helemaal te gek vinden en die gelukkig ook de tekst kennen, zo bleek toen Robert de microfoon onder hun neus hield tijdens “Spirits’in the Night”. Al met al wat het een fijne avond. Publiek tevreden, zaal tevreden en wij ook blij. Vanaf deze plaats hartelijk dank aan de medewerkers van Podium Victorie en uiteraard aan iedereen die aanwezig was om deze voorlopig laatste show tot een feestje te maken!

Hieronder enkele foto’s met dank aan van Eis fotografie in Den Helder.

De rest staat zoals altijd op onze fotopagina.

Next show……hou vooral het nieuws en onze site in de gaten. Als het kan spelen we misschien in December weer. ‘Meet you further on up the road’