‘CAUSE TRAMPS LIKE US….

jan 8, 2017 | Nieuws | 10 reacties

En toen was het 2017!  Vanaf deze plek wensen we iedereen nogmaals een mooi muzikaal en vooral gezond en gelukkig nieuw jaar.

Voor de Bruceband belooft een mooi jaar te worden. De agenda stroomt aardig vol wat een goed teken is. Gisteravond was de aftrap in Fort 33 te Leusden. De Tramps of the lowlands hadden besloten hier een soort meeting te houden dus we vonden dat we in ieder geval iets speciaals moesten doen. Dat hebben we gedaan in de vorm van een uitgebreide setlist voor de Die-hard Springsteen lovers. We zijn begonnen met de integrale versie van het BTR album. Daarnaast hadden we o.a. Point Blank en Independence Day op de setlist staan. Bij The Ghost of Tom Joad kwam Arno ons weer versterken met een uitstekende Tom Morello stem. Aansluitend kwam zijn jongere broertje tijdens Waiting on a Sunny Day nog even het podium op om een stukje mee te zingen. Dit was zo’n avond die je niet snel vergeet. Volle zaal. Enthousiaste Springsteen fans en een mooie nummers….alles klopt. Dat bleek ook nu weer na afloop. Zoveel positieve reacties in de zaal en op facebook. Dank daarvoor. Dat is waar we het voor doen. Dank aan de honderden mensen die ondanks het slechte weer toch naar Leusden zijn gekomen vanuit alle uithoeken….zelfs weer vanuit Belgïe!
Foto’s van het optreden kun je ook nu weer bekijken op onze fotopagina (met dank aan Madeleine en Fred Helders fotografie). Op facebook staan verschillende video’s. Deze van Lus Stas willen we graag delen. The Ghost of Tom Joad met Arno.
Als gisteravond de tendens is voor 2017 dan wordt het dus inderdaad een heel mooi jaar! Op naar de volgende show. Die is volgende week al in Dok6 in Panningen. Heb je gisteravond gemist dan is dit je kans om het alsnog mee te maken!