DE BOSUIL, TAKE 1

mei 14, 2017 | Nieuws | 14 reacties

Gisteravond waren we te gast in Weert. Voor ons was het lang geleden dat we hier speelden en in de Bosuil was onze eerste keer. Was je er niet bij dan kunnen we oprecht zeggen dat je iets hebt gemist! Wat een avond! Met ruim 500 bezoekers was deze mooie zaal goed vol en gelukkig voor ons ook nu weer veel, heel veel echte Springsteen liefhebbers. Dus vanaf de eerste tonen van Jackson Cage stond iedereen op scherp. Tijdens Dancing in the Dark haalde Robert een klein meisje in Bruceband T-shirt naar voren om mee te dansen. Na afloop vroeg hij haar naam…”Jersey”! Dat resulteerde in een spontane versie van Jersey Girl. Voor deze 7 jarige dame was het haar eerste keer bij een concert en waarschijnlijk niet de laatste. We kregen een paar mooie verzoekjes (altijd spannend) waaronder (American Skin) 41 shots en Jungleland. Ook in de Bosuil zong het publiek luidkeels mee met The River, Waiting on a Sunny Day en Hungry Heart en ging het dak er uiteindelijk helemaal af bij Born to Run en Badlands.

Deze show was met 3 uur en 44 minuten en 37 nummers ook gelijk onze langste tot nu toe! Vanaf deze plaats dus ook dank aan de Bosuil voor de goede verzorging, aan de camera crew (dit optreden is gefilmd) voor de lange adem (het was zwaar zagen we), en aan het uitzinnige publiek dat deze avond tot een succes heeft gemaakt.

Via onze fotopagina kun je de bijbehorende foto’s weer bekijken met dank aan Madeleine.

Volgende week vrijdag, de 19e staan we in het Openluchttheater Engbergen (Tickets)  en op zaterdag in zalencentrum Mansier in Oudleusen (reserveren Tickets). Voor beide shows zijn nog wat kaarten verkrijgbaar.