EEN SPRINGSTEEN WEEKEND IN HET OOSTEN

mei 21, 2017 | Nieuws | 4 reacties

Afgelopen vrijdag waren we te gast in het mooie openluchttheater Engbergen in Voorst in de achterhoek. Het weer was ons helaas niet gunstig gestemd maar dat mocht de pret niet drukken. De organisatie had alles uit de kast getrokken om deze avond tot een succes te maken en dat werd het dus ook! Met ruim 300 bezoekers was het theater goed gevuld. Veel muziekliefhebbers en een enkele Springsteenfan zorgde er met hun enthousiasme voor dat we de regen en de kou snel konden vergeten. Iedereen heeft gedanst en meegezongen tot het einde. Na ruim 3 uur mochten we nog een kleine toegift doen in de vorm van Jersey Girl en dat werd luidkeels meegezongen.

Zaterdagavond waren we vervolgens te gast bij Mansier in Oudleusen, Helaas was het bezoekers aantal hier iets lager dan de avond ervoor maar ook dat mocht de pret niet drukken. Het publiek bestond ook hier gelukkig uit vele Springsteen liefhebbers en dan zit de sfeer er over het algemeen al snel in. Dat was bij mansier dus niet anders. van I’m on Fire tot Hungrey Heart en Badlands….de kelen waren gesmeerd en dat was te merken.

Voor de foto’s kun je terecht op onze fotopagina.

Komende week staan we op Hemelvaartsdag in Belgie (Café de Molen) en zaterdag op Oerrock. We hopen jullie ergens tegen te komen!