EN HET BLEEF NOG LANG ONRUSTIG IN GARYP

feb 5, 2017 | Nieuws | 9 reacties

Dat is zo ongeveer de strekking van het verhaal. Gisteravond waren we wederom te gast in Friesland. It Geahûs in Garyp om precies te zijn. Voor ons de eerste keer in deze zaal, dus altijd even spannend hoe het eruit ziet en hoe alles gaat lopen. Nou dat was nergens voor nodig zo bleek. Mooie zaal, goede verzorging en het publiek was wederom super!! Vanaf het eerste nummer, Land of hope and Dreams, tot het laatste, Jersey Girl,  zat de stemming er goed in bij jong en oud. Er werd luidkeels meegezongen en gedanst. Sterker nog, al bij het derde nummer “Hungry Heart” stond Robert op de bar, wat bij later op de avond nog eens werd overgedaan door een aantal personeelsleden van de zaal. Na een show van ruim 3 uur en 15 minuten kwam er rond kwart voor één een einde aan een zinderende avond in Friesland….

Foto’s van het optreden komen zo snel mogelijk online via onze fotopagina met dank aan Madeleine en de coverfoto is van Tade Smedes.

Volgende stop is Ome Ko in Wijk bij Duurstede. Dit optreden is al geruime tijd compleet uitverkocht dus als je hier niet bij kunt zijn, dan zien we je graag op 4 maart in de Ploats in Blokzijl. Tickets kun je hier bestellen.

De publieks opname van the 4th of july asbury park (Sandy) en Dancing in the Dark zijn live opgenomen in Garyp, met dank aan Bennie Plat.