FESTIVAL SEIZOEN IN NEDERLAND

jun 26, 2016 | Nieuws | 0 Reacties

Het is zomer. De tijd dat wij als band zo af en toe ook eens buiten optreden tijdens op een festival of ander buitenevenement.  Altijd leuk als het weer dan ook meezit. Maar het weer is nou net iets waar je in Nederland nooit zeker van bent. Dat bleek ook vorige week vrijdag toen we in Natuurtheater Kersouwe stonden. De regen kwam urenlang achter elkaar de hemel uit vallen. Het mocht de pret niet drukken… het theater was uitverkocht en zat tot de nok toe vol en de mensen zijn tot aan het eind blijven zitten, compleet met regenpakken, paraplu’s en regenponcho’s, RESPECT en dank daarvoor.

Gisteren waren we de opener op het TT festival in Assen. Helaas regende het ook nu al weer een hele dag en de vooruitzichten waren een beetje verontrustend. 5 minuten voor aanvang wierp ik een blik op het troosteloze plein….regen, regen, regen en twee mensen voor het podium. Dat is niet leuk, maar je kunt er niks aan doen en dus gingen we om klokslag 8 uur het podium op. Inmiddels stonden er wat meer mensen.  We begonnen met Tenth Avenue Freeze Out en al bij het einde van het nummer liep het hele plein vol. Dan veranderd er in eens iets want dan komt er energie vanuit het publiek en gaat alles als vanzelf en na een paar nummers hield de regen op! Na ongeveer 1 derde van de twee uur durende set stonden duizenden mensen mee te zingen op de klanken van I’m on Fire, Born in the USA en My Hometown.  Het was leuk om te zien dat ook hier weer veel echte Springsteen liefhebbers tussen stonden. Conclusie van deze avond: Assen was TOP! Hieronder een paar foto’s van het TT Festival in Assen, met dank aan onze geluidsman Marcel en Roadie Stefan. Meer foto’s bekijk je hier.

Volgende week (9 juli) staan we weer in de buitenlucht. Nu in openluchttheater Nijverdal. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. En nu duimen voor mooi weer.

Bruceband-TT-Festival-Assen3

Bruceband-TT-Festival-Assen2