MANIFESTO LAAT JE HOOR’N

apr 3, 2018 | Nieuws | 0 Reacties

Om niet altijd maar weer hetzelfde verhaaltje op te hangen op deze plek doen we het voor deze keer eens anders. We hebben een reactie op ons optreden gekregen via de mail die mooi omschrijft hoe het optreden van afgelopen zaterdag in Manifesto te Hoorn, is verlopen.

Hoorn, 31-03-2018.Beste mensen van The Bruceband. Je moet er maar zin in he bben om af te reizen naar het Noorden, om in een koude zaal voor een select gezelschap stugge Westfriezen je show op te voeren, waar je vooraf zoveel energie in hebt gestoken. Je komt op, ziet het volk op een afstand stil staan met een biertje in de hand. Jullie beginnen Darkness te spelen, Robert zijn stem en Frederik zijn handen nog koud. Het publiek praat erop los. De nummers zijn niet bij iedereen bekend en soms best lastig te spelen (denk ik). Maar dan. De band speelt niet zomaar de nummers. Nee, je voelt dat ze er  passie voor hebben. Dat ze ook voor de details gaan. Robert doet niet zomaar wat. Je ziet dat hij verandert in… Bruce. Ongeacht hoe het publiek reageert of hoe ze erbij staan, hij doet de Bruce act of hij voor een zaal met 10.000 mensen staat. Dat slaat aan. Na de Darkness gaat het echt los. Alles komt voorbij. Niet alleen de meezingnummers, maar ook Thunderroad met alleen pianobegeleiding. Ondanks het geroezemoes zingt Robert er zich er  goed doorheen. De zaal wordt uiteindelijk platgespeelt en naar ruim 3 uur is de zaal warm en voldaan. Bedankt Brucebandmensen voor een mooie avond. Bedankt Chris voor het signeren van de CD. Klinkt goed hoor! Tot gauw hopelijk en blijf komen naar het Noorden hoor. De mensen genieten ook enorm zonder te dansen. Groet, Marco

Marco, namens ons, hartelijk dank voor je reactie en we blijven zeker komen!
Foto’s van het optreden in Manifesto zijn hier te bekijken met dank aan Dime Spijkerman.

Komende week staan we in De Neushoorn te Leeuwarden maar deze show is inmiddels uitverkocht. De show daarna zal plaatsvinden in Poppodium Willem Twee in Den Bosch. Hiervoor zijn nog tickets beschikbaar via deze link.