OPWARMEN VOOR SPRINGSTEEN IN DEN HAAG

jun 15, 2016 | Nieuws | 3 reacties

Soms komt het wel eens voor dat onze agenda  niet snel genoeg vol raakt. Op die momenten gaan we vaak een beetje kijken waar we graag eens willen spelen. Het Paard van Troje in Den Haag is om die rede al vaak bij ons intern besproken maar het kwam er nooit van….tot nu.

“Bruce Springsteen komt met zijn E-Streetband naar Den Haag voor een concert op het Malieveld”. BAM! Dat is dus bij uitstek dé gelegenheid voor ons om in het Paard te spelen… zoveel liefhebbers van Springsteen bij elkaar in één stad, daar moeten we natuurlijk  iets mee doen. Dus stonden we afgelopen maandagavond dan eindelijk in het Paard als onofficiële opwarmer voor het concert van “the Real thing”op het Malieveld een dag later.

Een kleine 250 echte Springsteen kenners hebben ons geholpen om dit tot een onvergetelijke avond te maken. Vanaf het eerste nummer stond de zaal in vuur en vlam. Het enthousiasme spatte er vanaf en dat heeft altijd een wisselwerking op de band die daardoor als een sneltrein leek te gaan. De interactie met het publiek was fantastisch waarvoor onze dank!! Wij hebben er van genoten en gezien het aantal positieve reacties van bezoekers was dat wederzijds.

Een Tweet als deze is dan erg leuk om te lezen: Benieuwd of @springsteen dit feest morgen kan overtreffen…. @bruceband @paardvantroje #fantastisch.
Als we dan als klap op de vuurpijl op dinsdag ook nog in het AD staan met ons optreden dan kunnen we rustig spreken van een geslaagde avond!

Foto’s van het optreden in het Paard (Met dank aan Iwan de Brabander/www.ideb.nl) vind je op de fotopagina.

Hier ook een videoclip van “The River” en op onze videopagina een aardige sfeer impressie vanuit het Paard van Troje met dank aan Ward van Beek

IMG_0251 Fans The Bruceband 2016-06-13 Paard Den Haag by www.ideb IMG_0212 The Bruceband 2016-06-13 Paard Den Haag by www.ideb IMG_0296 Robert Fan The Bruceband 2016-06-13 Paard Den Haag by www.ideb IMG_0377 Dr K Robert Fans The Bruceband 2016-06-13 Paard Den Haag by www.ideb IMG_0339 The Bruceband 2016-06-13 Paard Den Haag by www.ideb