In 1973 bracht Bruce Springsteen zijn eerste twee platen uit. De debuut LP ‘Greetings from Asbury Park’ en het vervolg ‘The Wild the Innocent and The e-street Shuffle’ herbergen meerdere pareltjes. Denk aan Spirits in the Night, Blinded by the light, the E-street shuffle en Kitty’s Back. Je hoort op die platen allerlei muzikale invloeden en verschillende muziekstijlen terug en duidelijk is dat Springsteen en zijn band toen nog zoekende waren.
Dat is nu liefst 50 jaar geleden. Nederlands beste Springsteen tribute ‘The Bruceband’ brengt u in 2023 een show met tal van songs van deze twee LP’s uit 1973. The Bruceband speelt al bijna 20 jaar en heeft een zeer goede reputatie opgebouwd met honderden shows in binnen- en buitenland. Wie de Bruceband eerder gezien heeft, zal beamen dat deze band de sfeer en de intensiteit die Bruce en The E-streetband zo kenmerkt sterk benadert. Naast de oude songs zal er bij deze show ook ruimte zijn voor ander werk uit het oeuvre van Springsteen en uiteraard ook voor verzoekjes uit het publiek.
Nu wordt 2023 sowieso een jaar waarin we veel van Bruce Springsteen zullen horen. Er is een wereldtour aangekondigd en Springsteen zal met zijn legendarische E-streetband onder andere in Amsterdam, Landgraaf en Rotselaar (TW Classic) te zien zijn.

Maar deze bijzondere show van The Bruceband mag je als liefhebber van Springsteen niet missen.

De show zal in verschillende popzalen in Nederland en België te zien zijn. Hou onze agenda in de gaten voor een show bij jou in de buurt.