VAN BLUES NAAR BRUCE

jun 11, 2022 | Nieuws | 2 reacties

We hebben de afgelopen tijd weer mooie shows gespeeld. We begonnen twee weken geleden op het door Bospop georganiseerde Raadpop. Een groot festival in de Limburgse Peel. Duizenden mensen waren hier naartoe gekomen om o.a. de muziek van Springsteen te horen. Vorige week hebben we een show gedaan bij Dierks in Landgraaf waar The Boss volgend jaar weer zelf staat. Ook waren we afgelopen week te gast bij Blues Peer in Belgie, waar we na een fantastisch optreden van DeWolff, de afsluiter waren van dag 1 van dit meerdaagse festival. Een mooie avond met een wederom paar duizend man die uit volle borst mee zongen en zichtbaar genoten, net als wij! Op onze fotopagina kun je wat foto’s bekijken van deze show met dank aan Vanheuckelom Walter en José Gallois. Tevens vind je hier een mooie recensie van deze show door The Blues Alone.


Een aantal leden van de band samen met DeWolff.

Gisteravond hebben we de Born to Run show ingehaald bij Gigant in Apeldoorn. De show was uitverkocht en met 550 man hadden we een tot de nok gevulde zaal met Springsteen fans. Luidruchtig publiek in Apeldoorn…. Alles werd weer vol passie meegezongen van voor naar achter. Één dame was zo enthousiast dat ze zelfs tot 3 keer toe het podium op klom om zich aan de Boss van de lage landen vast te klampen…. Het maakte het feestje compleet! Hieronder een paar plaatjes van de show in Gigant. Ook van ons optreden in Gigan is inmiddels een mooie recensie verschenen, die lees je hier.

Wij hebben weer volop genoten van de shows en nog meer van de enthousiaste mensen die steeds weer komen kijken… waarvoor onze dank! Komende week staan we op Back on Stage in Bree (België). Voor de overioge shows kun je kijken in onze agenda.