WE GAAN WEER BEGINNEN

jun 26, 2021 | Nieuws | 3 reacties

Het heeft lang…erg lang geduurd maar er komt een einde aan deze lange periode van afwezigheid. Op korte termijn mogen we dan eindelijk weer het podium op. Alle Born to Run shows zijn inmiddels verschoven. De eerste uit de reeks inhaal shows zal plaats vinden op 2 oktober in Amstelveen. Voor die tijd hebben we gelukkig ook al weer wat shows op de planning staan. Ondertussen zijn wij al weer hard aan het repeteren om alle nummers weer onder de knie te krijgen. Dat is nog hard werken na zo’n lange afwezigheid maar natuurlijk superleuk om weer bezig te zijn!

Hou vooral de agenda in de gaten voor de nieuwe shows en als je al kaarten had voor de Born to Run shows dan heb je waarschijnlijk al bericht gehda van de zaal over de nieuwe datum.

We beginnen op 17 juli met Parktheater Peer in Belgïe. Deze show is inmiddels al uitverkocht. Vandaag is ook bekend geworden dat we op 18 september headliner zijn op het Folk an de Gruppe festival. Voor info en tickets zie de agenda. Verder staan er nog wat dingen op de planning die nog niet naar buiten mogen, daarover later meer.

Intussen staat ook de live registratie van de Born in the USA tour op de streamingkanalen. Heb je het nog niet gehoord? Dan kun je hieronder luisteren of via Spotify, iTunes etc.