AFTRAP DARKNESS ON THE EDGE OF TOWN IN BREDA

feb 17, 2018 | Nieuws | 7 reacties

Nadat we vorige week in Noflik in Friesland te gast waren voor het tweede optreden van dit jaar was het gisteren de beurt aan Breda. (Foto’s van het optreden in Noflik vind je hier.) In Mezz vond de aftrap plaats van onze “tour” ter gelegenheid van het album Darkness on the Edge of Town, dat in 2018 precies 40 jaar geleden uit kwam. Bijna 500 bezoekers waren getuige van een integrale uitvoering van het album in de Jupilerzaal van Mezz. Ook de Tramps of the Lowlands waren hier aanwezig wat ervoor zorgde dat de sfeer er direct alweer goed in zat. Het nummer Factory moest een aantal keer opnieuw worden ingezet vanwege een valse start, dit tot grote hilariteit van het publiek.

Na het album zijn we over gegaan tot het normale repertoire waarbij we ook de Bruceband Security Horns weer op het podium mochten verwelkomen. Deze blazerssectie is speciaal voor de band in het leven geroepen en zijn een mooie aanvulling. Bij Born to Run stond de zaal weer volledig op zijn kop en bij Dancing in the Dark werden deze keer maar liefst 3! dames op het podium gehaald om mee te dansen wat ook nog nooit eerder was gebeurd. Hieronder een facebook Video van Dancing in the Dark en The River met dank aan Hein Kivits.

Bij de show in Mezz was ook burgemeester Depla van Breda aanwezig. Hij is een groot Springsteen liefhebber. Na afloop ontvingen we deze reactie van hem:

“Wij hebben gisteren enorm genoten van jullie leuke optreden. Mooi om eerst Darkness of the Edge of Town te doen en daarna alle andere mooie nummers. Ook leuk dat de blazers erbij waren. Hopelijk vonden jullie het ook een leuk optreden!”

Foto’s van het optreden van de Bruceband in Mezz Breda bekijk je hier

Dank ook nu weer aan Madeleine voor de super foto’s!

Het volgende optreden staat gepland op 17 maart in de Vorstin in Hilversum. Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar. Dus wil je Darkness in zijn geheel horen dan moet je hier bij zijn.