DANCING IN WATERINGEN

dec 11, 2017 | Nieuws | 4 reacties

Afgelopen weekend was ons laatste dubbel-optreden van dit jaar. Beide concerten waren al op voorhand uitverkocht dus dat was een mooi vooruitzicht en gelukkig liet het publiek ons ondanks het slechte weer niet in de steek. Op zaterdag waren we voor het eerst te gast in Damwoude (Damwald) – Friesland, bij zaal Kruisweg. Wat een mooie zaal en wat een super verzorging. Onze dank daarvoor aan de zaal! Het publiek bestond gelukkig weer uit een groot aantal echte diehard Springsteen fans dus de sfeer zat er vrijwel direct goed in! Het publiek zong uit volle borst mee en het werd een zeer geslaagde avond. Ook de reacties achteraf waren weer positief dus wat ons betreft zeker weer voor herhaling vatbaar.

Zondag was het tijd voor een optreden dat inmiddels rustig een traditie mag worden genoemd. Een in kerstsfeer gehuld Scrumpy in Wateringen was voor de 11e keer!! het decor voor een supergezellige middag. Niet voor niets is dit concert jaar na jaar uitverkocht ruim voor dat de kaartverkoop begint. Ook hier gingen vanaf het begin alle remmen los bij het publiek en werd alles van Born to Run tot Darkness on the Edge of Town en Drive Allnight mee gezongen. Verzoekjes op kartonnen borden, dozen en bierviltjes, alles kwam voorbij. Absoluut hoogtepunt van deze editie was Dancing in the Dark waarbij “onze” (Springsteen) kleinste fan de gitaar van Robert om kreeg om mee te spelen en Robert wederom een dansje maakte met mevrouw Lelieveld, inderdaad, de moeder van onze gitarist.
Het is nog niet bevestigd maar ik ga ervan uit dat volgend jaar onze 12e keer wordt bij Scrumpy, dus was je er nu niet bij… hou het dan in de gaten want de kaartverkoop gaat hier…..afijn, bekend dus!

Was je er bij in Kruisweg of Scrumpy, dan lezen we graag jouw bevindingen onder dit bericht!


Alle foto’s van Kruisweg in Damwoude en Scrumpy staan op onze fotopagina. Uiteraard weer met dank aan Madeleine.
Volgende en tevens laatste optreden dit jaar is op 23 december in Ospel.