SPRINGSTEEN IN DE SCHALM

nov 2, 2019 | Nieuws | 2 reacties

Gisteravond waren we voor het eerst te gast in Theater De Schalm in Veldhoven. Om 20.15 uur begonnen we hier onze show met “Night”. Een goed begin van wat een lange show zou gaan worden. Vrijwel direct waren mensen enthousiast aan het meezingen en dansen en naar mate de avond vorderde kwamen zelfs de mensen die op de tribune zaten van hun stoelen af. Het bewijs dat je met de muziek van Springsteen moeilijk stil kunt blijven zitten! Uiteraard kwamen er ook verschillende verzoekjes het podium op. Bij gebrek aan grote borden nu geschreven op wc-papier!
“I wish I were Blind” was er één die we niet zo vaak tegenkomen, net als “41 shots”. Uiteraard werden beide nummers gespeeld. Na bijna 3,5 uur spelen kwam er een einde aan deze show. De reacties na afloop waren zeer positief. De gastvrouwen van De schalm leken zelfs verbaast over het feit dat er zowel oudere als jonge mensen in het publiek stonden. Het geeft in ieder geval aan dat Bruce Springsteen generaties kan verbinden.
Wat ons betreft dus een zeer geslaagde avond waarvoor dank aan het aanwezige publiek en aan De Schalm. Hieronder een paar foto’s van de show met dank aan Madeleine. De overige foto’s vind je zoals als altijd op onze fotopagina. Tevens een clip van Darlington County met dank aan Bianca Angenent.