HUNGRY HEART IN METROPOOL

jun 3, 2018 | Nieuws | 9 reacties

Het was een mooie afsluiting van onze Darkness on the Edge of Town “tour” gisteravond in Hengelo. We waren voor de vierde keer te gast in Metropool. Het blijft een hele mooie zaal en onze dank gaat uit naar de medewerkers van Metropool voor de goede verzorging. Honderden mensen waren op dit concert af gekomen en de zaal was tot de nok toe gevuld met enthousiaste muziek liefhebbers en een groot percentage Springsteen liefhebbers in de leeftijd van 10 tot 65 jaar! Alles werd ook nu weer luidkeels meegezongen en we kregen uiteraard weer diverse verzoekjes op bordjes op het podium. Eén daarvan was wel heel bijzonder. “Mag ik meezingen bij Hungry Heart” was de vraag. Ja dat mag, was het antwoord en dus stond er ineens iemand uit het publiek op het podium mee te zingen (en niet onverdienstelijk) tot groot vermaak van de band en het publiek. Toen Robert vervolgens bij Spirits in the Night ook nog een 10-jarig meisje op het podium haalde was het feest compleet. Ook nu waren de Bruceband Horns weer meegekomen voor de feestelijke ondersteuning, wat voor een leuke afwisseling zorgt en ook bij het publiek in de smaak valt. Nummers als Tougher than the Rest en Pay me My Money Down krijgen toch een ander sfeertje.

Hieronder een video van Spirits in the Night en Hungry Heart met dank aan Dirk Messchaert. De foto’s staan inmiddels online en zijn hier te bekijken met dank aan Madeleine. Op de site van Metropool zijn nog meer foto’s te vinden. met dank aan Irene Snijders.

Volgende show is op 16 juni in Deurne. Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar maar wees snel want de laatste shows is de vraag naar tickets steeds toegenomen en zien we ook steeds meer mensen die achter het net vissen. Bestel hier tickets voor the Bruceband in Deurne.


Hungry Heart met gastzanger


Spirits in The Night