MEET US IN THE CITY

apr 10, 2016 | Nieuws | 0 Reacties

Gisteravond waren we op herhaling in de Schaaf – City Theater in Leeuwarden. Het was al weer 7 jaar geleden dat we hier voor het laatst te gast waren. Honderden mensen waren vanuit alle windstreken naar Leeuwarden afgereisd om deze avond met ons te beleven. We hebben bekende gezichten uit Friesland ook mensen vanuit Den Haag, Arnhem, Groningen en zelfs BelgiĆ« gezien wat ons uiteraard goed doet en waarvoor we jullie allen dankbaar zijn. Het is dankzij ”ons” publiek dat het iedere keer weer een top avond is en jullie maken het voor ons een feestje om te spelen. ”Meet Me in the City” stond gisteravond voor de eerste keer op de setlist en viel goed in de smaak bij zowel band als publiek.

In tussen zijn we nog steeds druk bezig met het vullen van de agenda. Er lopen veel aanvragen maar daarover in een later stadium meer. Volgende halte is het Tongerlo Festival in Tongerlo (B).

Hieronder een paar plaatjes van het optreden in de schaaf (dank aan Madeleine). De rest kun je bekijken via onze fotopagina.

Fotoshoot op locatie Dru terrein

schaaf1