METROPOOL, A TRIBUTE TO THE BOSS

apr 30, 2017 | Nieuws | 7 reacties

Het heeft een week of 5 geduurd sinds het vorige optreden maar afgelopen vrijdag, 28 april, mochten we dan eindelijk weer. We waren voor de derde keer te gast in de Jupilerzaal van Metropool in Hengelo. Net zoals de voorgaande keren was het ook nu weer een super geslaagde avond met ruim 500 Springsteen liefhebbers.  Ook nu vonden we dat we iets speciaals moesten doen daarom hadden we speciaal voor deze avond het hele Born in the USA album als opener op de setlist staan. Na dit te hebben gespeeld kondigde Robert aan dat “we gaan nu met de echte setlist beginnen” en zo ging het dus ook. De zaal ging volledig op de kop. “The River” werd van begin tot eind luidkeels meegezongen. Vervolgens gingen we van “Lost in the Flood” naar “Sherry Darling” en steeg de temperatuur tot ongekende hoogte bij Born To Run en knapte de zaal zo ongeveer uit zijn voegen bij Badlands. Met “Drive All night” kwam er een einde aan  een show van ruim 3,5 uur en zo’n 36 nummers. Metropool, wederom bedankt! Het was een mooi feestje.

 

Hieronder staan enkele foto’s van het optreden in Metropool. Op Facebook staan ook weer diverse video’s. Voor meer foto’s van het optreden kun je kijken op onze fotopagina (met dank aan Madeleine!).

Volgende show staat gepland op 13 mei in de Bosuil in Weert. Hier gaan we ook opnames maken voor een promo video, dus mocht je zin hebben en je hebt nog geen kaarten….wie weet zien we je dan in Weert en wie weet zie jij jezelf terug op beeld!

Kaarten zijn beschikbaar via de  de site van de bosuil.