Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FLUOR, Amersfoort

23 september 2017 @ 20:30

€15.00

BRUCE SPRINGSTEEN BIRTHDAY PARTY

BRUCE SPRINGSTEEN BIRTHDAY-PARTY
feat. The Bruceband

Op zaterdag 23 september 2017 is Bruce Springsteen jarig en dan bereikt hij de respectabele leeftijd van 68 jaar. Die dag zal FLUOR een speciale birthday-party voor The Boss organiseren.

De Nederlandse Bruce Springsteen tributeband “The Bruceband” zal die avond opluisteren met een show vol verassingen.

The Bruceband is van origine een band uit Amersfoort die al sinds 2003 in binnen- en buitenland Springsteen-shows neerzet en die inmiddels enkele honderden shows heeft verzorgd. De band wordt geleid door Robert Philippi, die niet alleen uiterlijke gelijkenissen heeft met Bruce, maar ook vocaal dicht in de buurt komt van The Boss. The Bruceband heeft dezelfde samenstelling als The E-streetband in haar Glorie Dagen, dus in totaal zeven muzikanten met piano, orgel en gitaren, en uiteraard ook met saxofoon. Een show van The Bruceband heeft een dynamiek, die zijn weerga niet kent. Concerten van dik 3,5 uur zijn geen uitzondering. Songs uit het hele oeuvre van Bruce komen aan de orde en de band schuwt het niet om verzoekjes uit het publiek te spelen. Geen enkel optreden is dus hetzelfde.

Maar omdat het de verjaardag van Bruce is, en veel Bruce-fans worden verwacht, zal The Bruceband deze avond haar beste beentje voor zetten. Het zal niet een “gewoon“ optreden zijn, maar een show vol met verassingen.  Wat de band precies in petto heeft, wilde men nog niet aan FLUOR verklappen, met als uitleg: “wat is een verjaardag zonder cadeau? Dan is het geen verassing meer!”

Dus voor alle “tramps like us” in Nederland en omstreken: op 23 september 2017 is FLUOR in Amersfoort ‘the place to be’. Jullie zijn van harte uitgenodigd op het verjaardagsfeest van Bruce! Samen maken we er een onvergetelijke avond van.

 

Gegevens

Datum:
23 september 2017
Tijd:
20:30
Kosten:
€15.00
Evenement Categorie:
Site:
http://fluor033.nl/programmaitem/bruce-springsteen-birthday-party

Locatie

Fluor
Oliemolenhof 22
Amersfoort, Utrecht 3812 PB
+ Google Maps
Telefoon:
06 29746154
Bekijk de site van Locatie